Nancy's Medisch Pedicure Salon Den Haag

Kwaliteit en aandacht zijn erg belangrijk voor uw voeten!!!!!!!!

Ik ben Nancy van Zutphen-Vierling Medisch Pedicure in Den Haag / Rijswijk

Al ruim 18 jaar ben ik met veel plezier bezig in het Pedicure vak. Ik zie het ook echt als een roeping om mensen van de pijn af te helpen, bij mij heeft u altijd een luisterend oor en maak ik ook echt tijd voor u om de pijn zeker te verminderen.

Wat ik van u vraag is om zonder nagellak bij mij te komen, ik heb namelijk geen aceton in huis. Met nagellak kan de behandeling helaas niet doorgaan.

Sinds juni 2015 ben ik begonnen met de opleiding tot Medisch Pedicure bij Pediroda te Hillegom, inmiddels mag ik me trots MEDISCH PEDICURE noemen. 

Ik heb contracten met alle grote zorgverzekeringen, dit is fijn voor u als patiënt omdat u dan mogelijk een vergoeding zou kunnen krijgen voor medische voetzorg als u aanvullend verzekerd bent, vanaf 2019 kan dit alleen nog maar bij een Medisch Pedicure,

Met de podotherapeuten Salome, Penders, van der Pas, Wenders, Rondom en Hermanns heb ik een contract en kunt u door een van deze podotherapeuten worden doorverwezen naar mij voor voetzorg uit de basis verzekering. Dit geldt alleen voor Diabetes type II patiënten met een zorgprofiel van 2 of hoger, patiënten met neuropathie, Nierfalen.

Alle Risico voeten vallen onder medische voetzorg zoals: Diabetes, Reuma, Oncologie, Spastische voet, Verouderde voet, Verwaarloosde voet

De Specialistische technieken heb ik ook in z'n geheel afgerond en ik kan u dus ook goed helpen dmv Nagel Beugels en Ortheses op maat voor u te maken. Ook op gebied van acryl en gel nagels kan ik uw schimmel of kalknagels er beter uit laten zien.

Neem een kijkje bij 'Mijn Prijslijst' dan krijgt u een overzicht van de diverse behandelingen in mijn salon.

In mijn praktijk maak ik gebruik van verzorgende producten, waaronder bijvoorbeeld  De Samenwerkende Pedicures, en Laufwunder. Dit zijn een exclusieve Creme's welke meestal alleen verkrijgbaar is bij pedicure salon's. Zoals u al kunt lezen is er keuze genoeg om uw voeten goed en verantwoord te verzorgen.

De behandeling wordt altijd afgesloten met een van deze crème's. 

Kortom een genot voor uw voeten!

Voor vragen en advies kunt u mij op woensdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 bellen of anders E-mailen.

06-14362868 of nancymedischpedicure@ziggo.nl

Ik ben Geacrediteerd en sta ingeschreven in het Kwaliteits register  KRP Nederland  en ik ben aangesloten bij Provoet. En bij Procert sta ik geregistreerd als Medisch Pedicure onder nummer 5124
 

Contact opnemen

1010238-01

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken die verstand heeft van deze aandoening, ik ben bijzonder bedreven in het verlichten van knobbels en het geven van gedegen advies over geschikt materiaal. 

Expertise 1

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Door mijn focus op "Diabetische Voet" kan ik uw voetprobleem grondig beoordelen en behandelen, wat vaak vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

Expertise 2

Persoonlijke voetverzorging

Aangepaste voetverzorging omvat een volledige lichaamsbehandeling van uw voeten, te beginnen met een voetenbad en scrubben van de huid. Dit wordt gevolgd door het aanbrengen van een zalfpakket om de genezing te bevorderen. 

Expertise 3

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan is snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als u op tijd verzorging voor uw voeten krijgt, kan u een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen.